Sa sitter man pa Rhodos.

Sitter inne pa en mysig pub pa Rhodos och surplar isvatten bast jag kan. Det ar rackarns varmt har borta! 35 grader i skuggan, 25 i vattnet och ja, det ar knappt att det flaktar nagot. Vattnet ar sa oerhort salt och man flyter som en livboj. Har haft nagra underbara dagar och natter ocksa for den delen, men nar jag vaknade upp i min bakfylla imorse markte jag att det var nagot mer... Kanns som att jag har en forkylning pa gang och det ar ganska olyckligt med tanke pa att jag inte bara har semester nu utan har ju tva resor nar jag kommer hem ocksa.

De andra tre ligger nere pa stranden idag och jag har inte gjort nagonting hittils. Stadat runt lite grann och duschat kallt ett par ganger, man orkar inte mycket med tanke pa varmen... Nu sitter jag och lyssnar pa en ljudbok och funderar pa att kopa mig nan lunch hos killarna har... Kanns som en mkt lockande tanke. Egentligen hade jag velat ligga pa stranden och pressa och bada, men kanner inte att det ar nagon bra ide. Om jag haller mig lugn idag sa kanske jag kan bada imorgon igen.

Stora kramar till er allihopa dar hemma!

Ett underligt meddelande väntade på mig..

... när jag loggade in på spraydate igår.

Det här var vad jag fick läsa:
Meddelande från: rainbow55... 51
Datum: 14/07/08 20:57
Kärleksbrev:
Femtusen besökare på din sida och ingen duger?..
Lycka till som evigt singel! ..

Gift dig med din spegelbild.. -EGO!.. :-/

Hrm. Har aldrig fått en meddelande av den här människan tidigare. Hur fan vet han att jag inte har hittat någon (inte för att jag har det) Undrar varför en 50åring sitter och skickar sånt till 20åringar. Hrm.
Mysko.



Jag borde damma.

Hoppar in som kassaledare för C den här veckan och bara älskar det! Får sluta vid 16 varje dag och sen lördag söndag så jobbar jag till fem. Känns som man har så grymt mycket tid över att det inte är sant.
Sen jag kom hem har jag storstädat badrummet, tvättat golvet och försökt dammsuga soffan (ett ord: hundhår) men min dammsugare är som bekant mongo och den funkar typ bara i tre minuter innan den måste ta en halvtimmes paus.

Imorgon är det jag som åker och reklamerar skiten. Jag vill ha en ny, pronto! Ska dessutom till torget, eller eventuellt till stan för att hitta mig en bikiniöverdel... Mmm, något måste man göra för att se någolunda snygg ut på Rhodos. Kan inte fatta att vi åker nästa vecka! Jag längtar så att jag snart spricker.

Jag tog mig en paus för att låta golvet torka, dessvärre tror jag att det är torrt snart. Vilket betyder att jag inte längre har en andledning att sitta här och uggla, jag borde damma, laga någon mat av något slag och säkert något mer. Jo, slänga in en tvätt.

Men golvet kanske vill torka en liiten stund till i alla fall.

Här har vi förresten gårdagens ena runda (tyvärr inte den bästa, men det är något i alla fall)



Wow!

Vilken dag det har varit idag. :-) Jag är så glad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen.

Vi åkte halv åtta imorse och hade precis lagom med tid till första klassen som var Agility 1. Banorna idag var inte lika lätta idag som dom var för small/medium igår och vi fick lite problem vid ett par svåra svängar i agilityn. Så vi slutade på 20 fel (dvs fyra vanligt räknat) men jag var dundernöjd ändå. Vi fick två vägringar, ett kontaktfältsfel och sen sprang vi in i varann så då blev det fel för det också. Slalomen gick perfekt och hon var jättesäker och pigg på hinder.
Tro det eller ej, men trots 20 fel så slutade vi på plats 15 av 53. Då kan man förstå hur många det var som diskade sig.

Efter att ha tittat på Agility 2 var det våran tur igen, nu i Hopp 1. Där startade vi tidigt, till skillnad från agilityn och det blev en riktig pangrunda! Banan var som vanligt i en hoppklass lite mer teknisk svår och med en lång startsträcka så rev Stella tyvärr ett hinder. Resten av banan gick som en dans och vi gick i mål med endast rivningen, dvs fem fel och en tid på 32 sekunder. Hon som vann gick felfritt med 35 sekunder och vi såg sen att vi hade dagens näst snabbaste tid. Hade vi inte rivit hindret så hade vi faktiskt vunnit. Men så är det ju alltid, man ska inte tänka tänk om :-) Vi blev faktiskt placerade och fick en rosett! Jag är verkligen superglad och så enormt stolt över min lilla Stella. Utöver våran vackra rosett fick jag en stor fin handmålad kaffemugg, Stella en pipleksak och så fick vi ett ex av Härliga hund.

Nu är vi jättebåda två. Stella har ätit mat och somnat redan... Gissar att hon kommer att vara trött resten av kvällen. Jag tänker flyta omkring som på moln, stolt som en tupp!

(fick filmat första klassen men tyvärr inte vår fina andra runda. filmen kommer snart upp här)








Nu är vi på väg.

Om tio minuter är Emma här och det bär iväg emot Bollebygd. Jag är fortfarande inte nervös, eller jo, lite kanske. Men det är nog bara hälsosam nervositet. Det är konstigt det här att mina gamla nervositetsproblem är som bortblåsta. Jag vet att Emili och Jessi bland annat har fått erfara vad det gav med sig. En galet jobbig och okontaktbar, kräkandes, arg Elin.
Nu känner jag mig bara avslappnad och taggad!

Ha en bra dag allihopa, och håll tummarna för oss! :D



The coach is back.

Idag har jag tillbringat hela dagen tillsammans med yorkshireterriern Totte, jack russeln Rocky och deras härliga mattar :-) Vi har varit på Bollebyggds BK och Totte och Rocky har tävlat! Det har inte blivit några placeringar men några fina rundor med småkillarna och jag hoppas att Karolin och Jenny är nöjda efter dagens bravader!

Efter tävlingen åkte vi via Rusta och Grizzly och letade agilityhinder men det var slut överallt :( Ska fortsätta leta och förhoppningsvis få ihop en egen lite bana vi kan träna på :-)
Jenny följde med hem till mig och vi käkade lunch. Sen åkte vi ner till Tippen och tränade lite slalom, tog en promenad och lät hundarna bada och busa runt lite. Stella har legat bredvid mig och sovit sen vi kom tillbaka..

Har packat iordning, fixat papper och grejat inför imorgon, för då är det våran tur att springa runt på banorna i Bollebygd. Ska bli jätteroligt! Jag är inte ens nervös än, men det är väl inte omöjligt att det kryper fram imorgon bitt kan jag tänka mig.








zero inspiration.

Jag sitter och försöker skriva. Det går bara inte. Det står helt still i skallen. Sitter och bläddrar fram och tillbaka genom det jag fick skrivet igår, men inget händer. Det står still som sagt. Har tillfört en mening på typ en timme. Har i y för sig tittat på tv samtidigt, men i alla fall!
Jag har helt enkelt ingen fantasi för tillfället. Vilket är väldigt dumt, för jag behöver få skrivet en hel del, måste tjäna pengar!

Katten ligger bredvid mig och luktar bajs.

(antagligen inser hon också hur hon stinker)

Stella har varit hos dagmatte idag och busat med Liam och Gin. Är så glad att jag har hittat en sån bra dagmatte till Stella. Anna är verkligen toppen och Stella är lagom trött och glad när hon kommer därifrån. Känns bra för matte också, så slipper hon ha dåligt samvete när hon jobbar. Anna tog några bilder idag som jag precis har fått :-)

Visst är dom fina? :-)




Stella, Liam och lille Gin


Ahhhhhh. Det här är livet!

Vilket väder va!?

:-)

Jag har precis tillbringat över två underbart sköna timmar ute i trädgården och försökt bättra på min bränna. Dock är det liiite sent för att solen ska ta ordentligt. Annars var det innan när jag satt i solen tio minuter på lunchen och byggde upp världens bränna.

Nu ska jag ta mig i kragen och diska lite grann. Efter det blir det tvättvikning och tvätthänging. Det gäller att utnyttja timmarna man har. Något jag inte brukar vara så bra på... :/

Kram på er allihop

RSS 2.0