En nystart någon annanstans.

Jag har haft som ni vet mycket svårt att blogga den senaste tiden.
Jag vet inte varför.

Jag är också trött på min blogg.
Bara i allmänhet.

Har därför bestämt mig för att helt enkelt starta upp en ny blogg.
Kom gärna till mig där.

http://stellasmatte.blogspot.com/

My day after yesterday

Sitter och tittar på Day after tomorrow och njuter av Jake Gyllenhaals vackra nuna. Grymt läskig film kan jag dock meddela för er som inte sett den. Uuuuhh.

När jag kom hem till jobbet idag satt det en förväntansfull vovve i hallen och väntade på mig. Vi gick ut i skogen i sisådär fyrtiofem minuter och busade och försökte göra lite sökövningar, gick ganska så bra.
Ska det bli kantarellhund av jycken så måste hon ju lära sig att använda nosen, inte bara springa omkring och leta som en tok!

Efter promenaden gick vi direkt ut i trädgården där Stella har lekt med Chilli och gnagt på ett ben. Jag däremot gjorde lite nytta, rensade lite ogräs och röjde bort lite vissna blad och kvistar. Klippte även ner en buske i ett hörn som stått så gott som heldöd hela sommaren, förutom ett par blommande kvistar i botten. Hoppas på att den ska friskna till lite till våren om krafterna går åt rätt områden. Vi får se vi får se :-)

När jag tömt en sopsäck från trädgården behövde jag ett glas vatten och kollade samtidigt mailen, hade fått ett från dagmatte Anna som tipsade om att det sätts fram agilityhinder i hundgården inte långt ifrån mig. Beslöt mig för att ta med mig token och bege mig dit.
Hade en trevlig timme med framförallt ett par trevliga människor, även om hundträningen på många håll inte var idealisk. Men kommer definitivt att gå dit igen någon torsdagkväll.

Väl hemma, ganska trötta, så fick jag ställa mig och laga lite mat. Det blev en kycklinggratäng med bearnaisesås, champinjoner och ananas. Väldigt god, men nästa gång ska jag krydda lite bättre, den blev liite mesig. Provade fullkorn boil-in-bag ris för första gången, var skeptisk innan, men faktiskt positivt överraskad! Blev helt perfekt och riktigt gott också.

Nu ska jag ägna Jake den fulla uppmärksamhet han förtjänar och sen blir det sängen för min del. Imorgon ska Stella äntligen till Anna igen...! Hon har ju fått vara ensam hemma under löpet och det har kännts så himla tråkigt. Så känns toppen att hon äntligen kan gå dit igen! :-)



RSS 2.0