Jag har fastnat i soffan.

Ja visst fan har jag gjort det. Har varit och lämpat av mina djur hos mina föräldrar idag, så sitter själv i lägenheten för första gången på.. ja, någonsin faktiskt. Har aldrig varit helt, helt själv här innan. Gud va konstigt egentligen. Det är både skönt och inte skönt... Sällskapet saknar man så klart, men skönt att bara kunna tänka på sig själv en liten stund.
Egentligen borde jag inte sitta här i min sköna soffa, jag borde resa på arslet och gå och packa. Imorgon bär det ju av till Halmstad och jag är långt ifrån klar att åka. Men jag är trööött. Jag orkar inte göra något annat än att sitta här och slötitta på TV med datorn i knäet.

Är det någon i det här avlånga landet som faktiskt gör någon nytta den här kalla fredagskvällen?



image201
Håller alla tummar jag har för Tina ikväll :D

(bild ifrån ostran.se)


Dåliga dagar har vi alla..

.. och kan lugnt säga att jag och Stella hade en idag. Eller nej, jag ska inte var så hård. Stella var grymt okoncentrerad idag men hon hade verkligen roligt. Banan var rätt så bra rensad från snö, men det låg en hel del kvar ändå, så varenda gång vi sprang förbi en liten snöfläck så var hon tvungen att attackera den, med andra ord så struntade hon ganska totalt i mig och banan det var tänkt att vi skulle genomföra.
Hon var som jag förutsåg extremt pigg, övertaggad men jättejätteglad och busig.
Förhoppningsvis är hon lite mer lyhörd på söndag, för då är det träning igen. Ska träna lite lydnad imorgon förmiddag innan jobbet.

Mamma blir kattvakt i helgen och pappa hundvakt, för på lördag morgon åker jag, Sofia och Kristian till min gamla lilla hemstad Halmstad för att hälsa på Emma och Sara i deras nya lägenheter. Ska bli väldigt trevligt..
Ska träffa på en annan bekant också och det kan nog bli väldigt trevligt ;-)

Men en hund i nyllet så nalkas det träning.

Jag sitter fridfullt i soffan och försöker gå igenom de där dagliga internetbesöken man gör då och då. Funkar det som det ska? Nej, och det är inte pga internetuppkoppling eller något annat tjafs. Jag har en hund i nyllet. Hon smyger sig, sakta sakta framåt, med hukad rygg och tillbakåtstrukna öron, för att komma närmare och närmare mitt ansikte, tills hon skymmer datorskärmen helt och börjar stryka sin nos mot heeeela mitt ansikte. Långsamt långsamt så kryper tungtippen fram och jag har helt plötsligt blivit pussad och slickad i ansiktet. Flyttar hon på sig? Nej.

Nu nalkas det agilityträning (med grupp) och min hund kommer att vara tokpigg!

image200

I'll be back later with updates.

En aldeles egen hantverkare!

Det har jag haft hemma hos mig idag :-)

Han var här igår också och det blir massor gjort på lite tid, och inte är dom dyra heller. Det borde ni verkligen prova på hörni, det enda dom brukar vilja ha är lite mat när dom är klara.

Så här ser min ut :-)

image199

(inte till vardags dock)

Björn, tell me something I didn't know.


Björn Björn Björn, självklart har detta faktum varit uppenbart för MIG en lång, lång tid nu. Men det känns bra att du äntligen går ut med det.




Ni som inte har tid att titta på hela klippet (just nu iallfall)
kan åtminstone spola fram till 02:56 och kika lite lätt.

En före bild

image196



En liten före-bild på mitt vardagsrum

Om några dagar (förhoppningsvis) kommer det en efter-bild.

Jag har fått en del gjort idag och det känns väldigt skönt.
Har tagit itu med ormgropen av sladdar och har istället fäst de vid väggarna med clips, dragit lite nya
grenkontaker och skarvsladdar med. Sen så har ju soffan kommit idag, så har
"monterat" ihop den och möblerat om lite. Har fått upp min underbara tavla jag köpte igår, (bild kommer snart)
de andra tavlorna jag köpt får vänta tills jag bestämt mig för att soffan står
perfekt där den står :-) Pappa har varit här med och hjälpt mig sätta upp mitt badrumsskåp. Jag har ju
faktiskt bara haft skåpet stående på golvet i nästan ett halvår så jag tänkte
att ja, nog kan det vara tid att sätta upp det nu också :-)
 
Lagade mat till mig och pappa nu på kvällen också, blev en jättegod kyckling-sak med ädelost och
fullkornspasta - jättesmaskens faktiskt. Sen så har jag även lyckats först i morse göra sönder tvättmaskinen, och sen nu på kvällen lyckades jag äntligen fixa den igen. Har nog kört den fem-sex gånger under dagen för att
få den att funka och det går inte att förklara hur lättad jag blev när den äntligen centrifugerade som den skulle :-)

Det har säkert snöat tre decimeter här idag, åtminstone i min trädgård och min hund har varit ute där ensam nästan hela dagen medans jag har pillat i lägenheten. Hon älskar verkligen snön och har haft så roligt idag.



image197

image198

Mycket saker - för lite pengar.

Idag har jag och mamma varit på IKEA och jag har shoppat loss. Har fått köpt en badrumsmöbel, en underbar tavla, gardintillbehör, porslin, glas, kuddar till soffan och lite blandat jox :-)

Har ägnat eftermiddagen och kvällen åt att hänga upp gardinstänger, gardiner, och lite krokar runt om.
Imorgon blir det redig förändring här - för då kommer soffan :-) När den väl är här så blir det lättare att få ordning i vardagsrummet och jag kan sätta upp alla mina nya tavlor.
Kan knappt vänta tills soffan är här, jag står inte ut med att ligga på golvet länge till - jag har så ont i röven nu att jag snart kreverar.

Vädret i Göteborg - ja vad kan man säga.




Min tvåbenta hund är förbannad.

Nu har jag kommit en bit in i min planering, sitter just nu hemma hos pappa. Jag sitter i soffan och har en arg hund i fotöljen som stirrar arg på mig, då och då får hon ett vrålande utbrott, hoppar på mig, brottar ner mig och hoppar sen upp i fotöljen igen för att börja om från början.
Det är bra väder ute, perfekt för en promenad - dock är min vovve halt på två ben så det blir tyvärr inget med det. Hon vill dock inte inse hur ont hon har i tassarna och vill inte lägga still. Det är inte alls roligt att hålla henne inne och stilla, när hon helst av allt skulle vilja springa runt som en tok och busa i snön.


image195

Beslutsångest.

Nu sitter jag hemma i min lägenhet i Frölunda igen, har ägnat hela förmiddagen åt att städa och pyssla runt lite. Har satt upp lite nya krokar och en spegel i hallen. Imorgon blir det IKEA så har även gjort mig en liten inköpslista, för jag är nämligen ganska bra på att glömma hälften jag planerat att handla annars.

Höll på att städa och när jag helt plötsligt inser att mitt skurmedel och mitt tvättställ också har flytt sin kos... Så har haft lite svårigheter med att hänga tvätten och ja, numera är mitt golv rent tack vare diskmedel.

Det jag är mest stolt över idag är att jag har städat ut balkongen, som varit fylld med massa skit vi inte vetat var vi ska göra av, nu när det (nästan) bara var mina saker kvar blev det helt plötsligt mycket lättare att få bort skiten. Dock har jag inte slängt allt skräp än, men det fixas lätt :-)

Har dock lite beslutsångest över hur jag ska fortsätta min dag. Klockan sex ikväll ska jag på middag hos pappa, och efter det ska jag och tattarna festa till det lite :-) Förfest krävs ju såklart, men problemet är var bara? Jag har tre stolar och en pall att sitta på, så vet inte direkt hur vi ska gå till väga. Och så är det ju det här med att komma på vad man ska ha på sig.. Så är jag hos pappa, måste jag hit och klä om, sen in till stan igen. Jag hatar att fixa ihop dagar.....

image194

Vad har alla ni för planer idag? :D

Tjejsnack

Vecka 12
Motion Ämnet kommer från Sirpa
  • Gillar du motion? Om inte, varför inte?

Ja det är klart, alla älskar väl att röra på sig.

  • Motionerar du/vill du motionera regelbundet, hur ofta?

Jag promenerar långa promenader dagligen, simmar en gång i veckan och gymmar när jag hinner.

  • Hur långa är/vill du ha motionspassen?

Jag brukar hålla på i ungefär en timme, gäller både gym, simningen och promenaderna
Vilken typ av motion gillar du/ägnar dig åt?

Förutom det jag redan nämnt så älskar jag volleyboll, tycker bra om spinning och något käckt styrkepass.

  • Motionerar du helst ensam, i sällskap med någon eller i större grupp?

Oj, det är olika. Jag är mer motiverad och taggad när jag har sällskap, det är dessutom lättare att komma iväg om man är fler, men det kan vara väldigt skönt att träna helt ensam också - bara låta tankarna rinna av en tillsammans med svetten haha :-)


Jag vill veta att jag lever

- veta att jag räcker till.


En fantastisk film - på något vis blir den bättre varenda gång jag ser den, men ändå så glömmer jag bort mellan gångerna hur underbar den är. Eftertexterna är inte över, och jag sitter och skakar av alla rysningar som filmen och musiken ger mig.

Så som i Himmelen.
 


Sång Helén Sjöholm



Sång Frida Hellgren

Det blomstrar i mitt fönster

Så här såg det ut på mitt lägenhetsgolv i måndags.
image189


Och redan igår såg det ut så här :-)
image190
Fatta vad överlycklig jag är.


Följande är lite av de växter jag hoppas få se mer av under våren:

image191

image193
image192

(Aster, Dahlia & Middagsblomst . Bilderna är hittade på google.com)


En jävligt lång långfredag.

Jag tog tio minuter extra på mig imorse att köra till jobbet, det var inte halt, men läskigt slaskigt.

Kan inte påstå att vi har varit överdrivet motiverade på jobbet idag, vi var ungefär två säljare per kund. Så fort det ringde så kastade man sig fort som attans på telefonena för att svara, bara för att få något att göra. Tyvärr var det bara en fråga som ställdes. Jag tog emot kanske femton samtal under dagen och ALLA utom EN frågade, "Hur länge har ni öppet idag?" Hrm, efter 7-8 samtal tänkte jag ändra min vanliga hälsningsfras från "Hej och välkommen till Jula Sisjön - det här är Elin" - till "Jula Sisjön, svaret är tio till sjutton".

Gick igenom kampanjen med Camilla, tog det långsamt - så att hon skulle förstå (men främst för att tiden skulle gå) Erbjöd mig att hjälpa Mathias flytta batterier (något så tråkigt har nog aldrig gått så fort) Klockorna stod stilla, och det verkade som att jag aldrig skulle få gå hem. Jag och Camilla nästan slogs om att få stå i kassan sista timman, bara för att få tiden att gå. Det slutade med att vi tog en halvtimma vardera :-)

Nu har jag ätit en sen men smaskig påsklunch(eller kanske middag) hemma hos mamma med mina systrar. Har även tittat på En värsting till syster (underbart bra film) och har småglott lite på Lets Dance.
Chilli har fått vara med också, första gången hon är i någons annans hem. Men det har gått väldigt bra! I början var hon lite blyg, men till slut vågade hon sig fram för att gosa och leka ordentligt :-)


Satkärring - ska det vara jag det?

Min elev Viktoria är inte som andra. Hon är den största utmaningen nånsin. I över ett år har hon bara slappat runt på sin häst och är förvånad över att han tappat muskler och hennes ridning bara försämras. Nu har hon tagit sig samman (eloge till henne) men jäklar vad jobbig hon är att ha som elev.

Jag kan ge er ett litet exempel av hur det kan låta (aka lät igår)

Viktoria: Jag orkar inte!!!
Elin: Jo, kom igen! Lite till. Sitt till och forma kring inner.
Viktoria: NEJ
Elin: Vaddå nej? Gör som jag säger.... Ner med handen
(Viktoria drar upp handen)
Elin: NEJ. Ner med handen.
Viktoria: Nej! Jag vill göra det på mitt sätt.
Elin: Ditt sätt har uppenbarligen inte fungerat efter som att det går som det går, så vi gör på mitt sätt.
(Viktoria blir tyst och mumlar något ohörtbart, kan bara tänka mig att det inte är till min fördel)
Några minuter senare, efter Viktoria jobbat på riktigt bra.
Elin: Kom igen nu! Ge inte upp nu för f-n.
Viktoria: SATKÄRRING. JAG ORKAR INTE MER.
Elin: Skitunge.

Det låter väl som ett bra sammarbete mellan ryttare och instruktör?


Hahaha.


Det är snö ute. Massor. Jag vet någon som ska köra sjukt långsamt till jobbet idag.
(moi ! )

Jag luktar köttbulle

Här gick man och var nervös för första agilityträningen, det var inte nödvändigt.

Fick reda på idag att tävlingsgruppen satt igång igen, min tränare är dock lite virrig och hade helt glömt bort att jag också ville vara med. Så jag fick hoppa in nu istället, fanns en lucka i schemat idag, så det var bara att ändra om planerna lite, hämtade Stella från Eva lite tidigare (efter att jag kört vilse i Majorna) och sen ner mot träningen. Har tränat tillsammans med Thelma och Sally, två beaglar och Svea, schäfer/golden.

Stella var toppenduktig. Jag kunde bara köra på direkt, hon tog slalom, gungbrädan - ja allt, på en gång. Bara för att jag sitter och berömmer henne så nu så får hon spel. Hon ligger under sängen och skäller så fort hon hör någon utanför, fruktansvärt irriterande, för hon vet att det inte är okej. Nu gruffar hon bara lite, för att sen tystna helt.

Nu ska jag till stallet, ska hålla ett hårt träningspass för Viktoria och hennes häst Miracel hade jag tänkt, sen blir det hem, hämta vovven och sen hem till pappa.

Här är ett klipp på mig och Stella, tränandes på våran hemmabyggda bana på vårat sommarställe.


Jag har träsmak i röven

Ahh, har suttit och tittat på ett bra avsnitt av världens bästa serie Greys Anatomy nu, sitter i mitt ganska tomma lägenhet framför tvn, i en skrivbordsstol med benen uppe på min sexiga leopardpall och jäklar vad ont jag fått i röven. Snart måste jag resa på mig och göra någonting helt annat.

- Men jag vet inte vad.

Jag har för mycket att göra för att sitta här, jag har för mycket att göra för att gå och lägga mig, och jag har så sjujäklaont ont i röven att jag inte klarar av en sekund till här. Jag kan inte för kung och fosterland komma på någonting bra att göra nu heller, det är för sent för att dra fram hammaren och skruvdragaren, och vem vill diska nu liksom, har en tvätt som ska tvättas, men då måste jag stanna uppe länge - det orkar jag inte. Så egentligen väntar jag mest bara på att jag ska få slut på ord så att jag bara kan gå och lägga mig, det dumma med det förslaget är dock att ju snarare jag går och lägger mig desto snarare måste jag åka till jobbet igen.

... jag är alltid på jobbet, suck.

P.S Sitter och kollar på Fråga Olle samtidigt som jag skriver det här, min fråga är, varför i sjuhelsike är det textat?


18 krukor.

Jag har arton krukor med något som växer i min 70 kvm stora lägenhet (ja det får plats, och ja jag ska skaffa fler ändå) insåg precis att vattenkannan också har flugit sin kos. Med någon som äger en kaktus.



Jag har varit duktig nu på morgonen, jag har monterat ihop mitt nya köksbord och fixat iordning i köket lite, fick köpt diskmedel igår så har kunnat diska idag också, har även dammsugit mesta av lägenheten och rackarns vad det behövdes.

Igår, idag och imorgon har Stella dagmatte i form av Eva och hennes barn, känns helt underbart att kunna gå till jobbet och veta att Stella har det roligt tillsammans med dem.
Chilli får stanna hemma, hon har mycket att roa sig med, det märks när man kommer hem.

Det ekar.

Jag kan inte påstå att jag känner mig alltför pigg och glad idag, inte längre i alla fall. När jag kom hem från jobbet vid halv fyra möttes jag av en ekande tom lägenhet. Min rumskompis har flyttat, utan att tala om det. Visst, jag visste att hon skulle flytta inom några veckor, men inte att det skulle vara idag. Jag avvaktade med att beställa soffan för på henne har det låtit som att det ska nog ta några veckor. Så just nu sitter jag i mitt nästintill tomma vardagsrum på golvet på ett gammalt täcke jag hittade i garderoben.

Naturligtvis var de sakerna hon tog med sig hennes, även det skräp som är kvarlämnat. Men det hade varit trevlig att få en förvarning så man i alla fall kunnat få köpa tallrikar innan hon åkte.

Jag är besviken, ledsen och ensam. Det smäller ute och vovven springer och gömmer sig. Alla mina vänner verkar vara upptagna när jag ringer, behöver verkligen prata med någon känns det som... Jag åker nog hem till mamma nu.

Sicket party :-)

Festen i lördags blev oerhört lyckad! Folket började strömma in vid sjutiden och började inte försvinna förrän vid två-tiden. Det blev schlager-tjosan, karaeoke, dans och massa glada skratt! Var femton pers i våran lilla lägenhet med få sittplatser, men oj så kul det blev ändå :-)

image185

Jonathan, Andreas, Örjan och Mattias tränger ihop sig i soffan

image186

Norpan och Luisa
image187

Chilli och Jag myser i soffan

image188

Haha, en oerhört naturlig posé ifrån Natanael och Helén




White line


Tänkte att jag skulle presentera för er min favoritserie
Steninge Slott White line
Jag har nästan hela samlingen, har en skål kvar och en vas.



image180
Karaff




image181
Värmeljus hållare


image182
Stor skål

image183
Vas


image184
Dricksglas


Tycker att det är en sån fantastiskt stelren serie, jag bara älskar den ♥
Just nu har jag bara värmeljushållarna och vasen framme, för jag är så rädd om resten.
Men en dag hoppas jag kunna ha framme rubbet :-)



Har ni någon serie ni samlar på?

Liljor, klor och kort

image174


De här skönheterna pryder mitt köksbord numera.
Helt fantastiska.


Det har varit oerhört lugnt på jobbet idag, väldigt skönt, för det har gett mig
tid att hinna med en hel del på min att-göra-lista.
Efter jobbet fick jag skynda hem för att hinna ut med hunden, sen tog jag och Luisa
en kopp kaffe på torget, sen åkte hon, jag och Helén till Åby simhall och jag
fick simmat tusen meter, det fick räcka för mig idag då jag kände mig lite seg i förmiddags.
Sjuk vill jag då rakt inte bli, så jag tog det lugnt.

Efter en lång dusch och lite bastubadande har
jag nu suttit i soffan, framför Private Practice (ääälskar Kate Walsh) och pysslat!
Var inne på wettergrens häromdagen och hittade sånt fint scrap-book-pyssel att jag inte kunde
låta bli att köpa det :-) Så jag var tvungen att göra några påskkort som jag tänkte skicka iväg i nästa vecka.
Så här ser dom ut :-)


        

Det blev inte så mycket gult, men det gör ingenting tycker jag... Blev ganska nöjd ändå :-)

Tjejsnack!

Vecka 10 (försenat) 
Resor Ämnet kommer från Linda Strömbladh
  • Vilka länder har du varit i?
    Thailand, Bali, Marocko, Turkiet, Danmark, Irland, England, Italien, Frankrike och Spanien
  • Vilken är favoritresan? Varför?
    Det måste nog ha varit Bali, trots att det var så länge sedan (1993) men minns ändå så mycket därifrån
  • Vad vill du ha ut av din resa? Sola, upptäcka, äventyr?
    Allt! Jag vill ligga och sola så mycket som det går, men inte utan att få något gjort alls. Äta gott ute varje kväll, träffa nya roliga människor och uppleva olika kulturer
  • Vad blir nästa resa? (Behöver inte vara semester, utan var du ska över huvud taget.)
    Hrm, nästa resa? Just nu tror jag nog att det är en London tripp som ligger närmast planerad i framtiden
  • Vad vore den absoluta drömresan?
     Australien! Det verkar vara ett sånt fantastiskt land, med häftiga djur och annorlunda kultur. Har alltid velat åka dit! :-)

Ni har ingen rätt att prata till mig så.

Den senaste tiden har jag blivit lite aktivare på nattstad.se än jag varit tidigare, mest för att jag hittat några trevliga personer att prata med som jag inte vill tappa kontakten med. Jag är inte med i communitys för att online-ragga, för det är det värsta jag vet. Sen om man träffar någon man gillar på internet är det en helt annan femma.

Men att efter en halv sekunds inloggning få fem meddelanden som låter ungefär så här "hej sötast.." "hej hjärtat" "¨åh, hu kan en så sött tjej va singel????" Hrm, lär dig stava och kom.. eller nej förresten, kom aldrig tillbaka. Eller så har vi ju ******* 26 från Malmö, som skriver följande (jag citerar) "hej elin...reporter fårn tidningen A här... hemskt vad söt du var"  Elin lutar sig tillbaka i soffan och tänker för nån sekund, och raderar sedan kvickt hela inkorgen.

Jag undrar egentligen hur en del tänker när dom sitter framför datorn, tror dom att en liten ynklig komplimang ska få dom en tjej? Eller antagligen är dom bara ute efter ett ligg, inte för att det skulle spela någon roll.
Jag fattar verkligen inte. Om jag någonsin skulle få för mig att svara på ett inlägg då svarar jag någon som skriver något som får mig att haja till, något roligt, intressant, eller något som jag kan ta som genuint trevlig, men ett hej gullet, det kommer ni ingenstans med.

Ni känner inte mig, ni har ingen rätt att kalla mig erat hjärta. Usch, ta en dusch.
 
(Jag har dessutom något innanför pannbenet, se jag kan till och med rimma)


Efter noga eftervägande tror jag att jag ska byta pressbild från den jag har nu:

image169



och istället låta följande bild publiceras ordentligt:


image170

Vad tror ni om min online-raggar-potential då va?


1500 kronor fattigare, men lite gladare

Vad ska man säga? Shopping gör mig glad. Gladare i alla fall.

Jag tror att jag ska försöka gå upp riktigt tidigt på mina lediga dagar i fortsättningen också, frivilligt. Jag har hunnit med så mycket idag att det knappt är sant, och jag är SÅ nöjd med mig själv. Efter min trista morgon ställde jag mig i duschen en timme och duschade bort allt som kändes tråkigt. Jag tog mig i kragen och bestämde mig för att inte förstöra min dag.

Efter en nästan två timmars lång promenad med Stella så hade jag fortfarande hela förmiddagen på mig att shoppa :-) Köpte ett par gråa jeans och en top på Rut M.fl. Har aldrig varit där innan, var lite snygga saker ändå - och väldigt trevlig personal! Jeansen kan jag bara ha till stövlar, då mina vader ser ut som kassler-offer annars :-) Toppen är lite speciell, men fin och jag tänkte ha den på lördag då vi planerar att ha en liten förfest här med utgång på det. Fick även köpt en del underkläder och trosor, har även köpt lite scrapbooking material, tänkte att jag skulle ha till påskkort och även kommande födelsedagskort.


image165

image166

image167


Vad har jag mer fått inhandlat? Jo, jag åkte via Överskottsbolaget och köpte på mig ett bra lager med schampo och balsam, hittade dessutom tre scarfar/halsdukar i olika färger på torget, urbra pris och härliga färger :-)

Sen har jag varit på JYSK och letat efter soffa, och tror faktiskt att jag hittat en jag vill ha också. Jag har till och med söndag på mig att bestämma mig, men jag har nog redan gjort det när jag tänker efter :-) Det gäller bara att punga ut pengarna också, haha.

Vad tycker ni om den?

image168

Resten av eftermiddagen har jag ägnat åt att storstäda lägenheten, dammsuga, tvätta golvet och har skrubbat heela badrummet. Jag har fått fyra maskiner tvättade, bäddat rent, dammat och är SÅ nöjd med mig själv.

Nej, vet ni vad. Nu är det dags att krypa till kojs.



Jag kan inte sova.

 Jag sover dåligt, vaknar med ett ryck minst en gång i timmen med en klump i halsgropen. På jobbet går jag omkring som en grinig zombie känns det som. Går omkring, rädd för att prata ordentligt med någon, vet att då kommer tårarna, som ständigt trycker innanför ögonlocken. Det är inte nog med att jag har upp till halsen att göra på jobbet, det lilla privatliv jag hade innan kraschar ihop inför mina ögon.

Jag vet inte vad jag gör fel, vad jag gjort fel innan, som gör att du känner att du kan strunta totalt i mina känslor. Inte under ett enda tillfälle under den här soppan har du tänkt på mig. Vad som händer med mig när du är borta, hur jag känner, eller vad du faktiskt gör mot en vän. Tänk på vad du gör sa jag, men jag tror inte du förstår.

Jag trodde att vänner alltid skulle komma först. Tydligen var väl det bara när det inte fanns någon bättre.

Du sover gott om nätterna, det gör inte jag.


image164


Visa ditt intresse?

Så snart jag har hängt tvätten så bär det av mot stallet.

Sitter på msn, två av mina kontakter har "visa ditt intresse eller förlora mitt" som undertext. Jag tänker lite på det, visst är det så. Att om man inte får någon uppmärksamhet tillbaka så trappas känslorna ner, man slutar känna om man inte får känslor tillbaka.

Men just nu känns det inte så, haha, du visar inget intresse, men jag förlorar inte mitt ;-)




Satan.

image162

Det kommer att bli blött..

Hrm, jag sitter kvar hemma hos pappa, stirrar ut genom fönstret och inser att det inte tänkt sluta regna på ett bra tag. Hade gärna hoppats att det skulle göra det, så jag slapp en pisseblöt dag i stallet. Det verkar dock inte bli så bra. Dock får jag lämna mina shoppingpåsar och min lilla hund här, ska hit på middag sen ikväll och då får allt följa med hem igen :-)

Ja, andra chansen igår ja. Lite chockande måste jag säga. Carola gick inte vidare, det lär väl pryda alla löpsedlar idag kan jag tänka mig. Men inte mig emot, kändes som de tänkte att de skulle gå direkt till final bara på deras namn, och så kan vi ju inte ha det. Ola - han skulle dock ha gått vidare, istället för Nordman om jag hade fått välja. Sibel var väl ganska bra, men kan inte välja henne före Ola. Hans låt var ju klatchig och allt!

Vad säger ni om gårdagens resultat?

Jag blir turkos

Jag har hunnit med en hel del idag, långpromenad med vovven imorse för det första. Jag vaknade när Emili gick upp åtta imorse och sen kunde jag inte somna om ordentligt. Men hade rätt bra huvudvärk efter vinflaskan jag fick i mig nästan själv igår, så låg kvar i sängen ett tag till.

Sen så åkte jag till stan, lämnade först Stella hos pappa på Olivedal och sen träffade jag Helena och Pedro för en fika i Arkaden, efter det gick jag och pappa runt och shoppade lite tillsammans.Sen har jag letat igenom hela stan på alla H&M butiker efter en jacka som jag VERKLIGEN ville ha. Men den var antingen helt slut eller fanns inte i min storlek. Efter en andra fika med pappa och äldre lillasyrran bestämde jag mig ändå för att köpa jackan, fast i en större storlek. Det blev riktigt bra det också :-)

Köpt mig ett par fräscht färgglada linnen, en grå/blå kofta och lite andra käcka saker.
Kommer upp lite bilder imorgon på alla mina inköp tänkte jag :-)

Kvällen spenderas hemma hos min lilla pappa, ska äta middag tillsammans och sen blir det väl att titta på Andra chansen på tv, trots att inte Björn Gustafsson ska vara med (hemskt trist kommer det bli!)
Men läste att Kristian Luuk skulle sjunga en hyllningslåt till honom och det kan ju faktiskt vara värt att titta på :-)

Vilka hejar ni på i andra chansen?


Lovis och Jag.

Äntligen har jag och Lovis fått igång kontakten igen, känns underbart att få umgås med denna fantastiska tjej igen. Häromdagen blev det promenad och temys i soffan, idag har vi varit och simmat på Åby badet ( ingår i mitt gymkort - heltoppen)
Har simmat i 45 min i sträck och fick upp flåset ganska bra dom sista längderna. Sen blev det lite en lång varm dusch och lite bastande. Hur skönt som helst.

Jag har varit lite dålig med bloggandet det senaste, men jag lovar att jag ska bli bättre.
Hade tänkt att jag skulle bli bättre på det redan idag, hade massa bra ideér jag skulle få ner, har tom. tid att få dom skrivna också, problemet är att jag har glömt bort rubbet.

Men min diet har gått bra i veckan, och med det motionen. Simningen idag var verkligen perfekt. Var verkligen jätteskönt att röra på sig ordentligt.
Imorgon ska jag ställa mig på vågen igen, får se om det hänt någonting den här veckan :-=

Så håll era små tummar!

Det här måste ni se!

Börjar jobba klockan elva idag, smet upp en timme tidigare och har därmed hunnit med en långpromenad med Stella i solskenet. Helt fantastiskt skönt ute.

Suttit och surfat runt på nattstad en stund, det räcker med att man loggar in så har man sjutton meddelanden från läskiga online-raggare, NEJ TACK. Kanske finns det en person man vill ska svara, det verkar dock inte hända.

Hamnade helt plötsligt över ett klipp som är så ofattbart att man knappt kan tro det, som tur är finns youtube och där hittade jag ytterligare några klipp.

Det här måste ni bara se.







Den sista slår allt, helsjuk. Får rysningar ...

Nick Pitera
http://www.sendspace.com/file/z66w5j

Ett djupare samtal

.. Emili har äntligen blivit vuxen. Hon har äntligen samlat lite vuxenpoäng och faktiskt börjat pensionsspara idag! Så grattis till dom poängen hjärtat! :-)

Jag vet inte om det var pensionssparandet eller om det var faktumet att hon sträckläst en roman idag, men vi har haft ett samtal idag, djupare än det brukar vara.

Man kan väl säga att slutsatsen blev det ganska självklara faktumet att man vet inte vad man har förrän man förlorar det, eller att man helt enkelt slutar att uppskatta saker när man har allt.

Det finns mycket i mitt liv, som jag uppskattar och älskar, min underbara familj, mina älskade djur och mina fantastiska vänner. Personer jag aldrig skulle byta ut mot någonting annat.
Men så finns det en sån liten sak man kan sakna då och då. Något alla inte uppskattar ordentligt när dom väl har det.

Jag vet att många av er som tittar in ofta här hos mig gör det, men ändå för få.
Ni ska vara lyckliga att ni har någon som älskar er.

Ett fräschare jag! :-)

De senaste dagarna har jag tillbringat en del tid på KICKS och fått en del produkter inhandlat, för att få ett lite vackrare ansikte.

Har köpt en Eye Makeup remover ifrån Lumene (sminkborttagning för ögon),
 
 en Clarifying mineral scrub Arctic Touch, också ifrån Lumene (ansiktspeeling),

 en Pure Melt Cleansing Gel ifrån Clarins Paris (ansiktsrengöring)

och en Arctic Aqua hydration moisturizer även den ifrån Lumene (fuktkräm för ansiktet)


Jag har varit så slarvig med min ansiktsvård tidigare, bara tvål och vatten, men nu blir det ändring!
Mina kinder ska bli mjuka som silke igen :-)



Gör du något särskilt för ditt ansikte?


Jag är trött.

Det blev riktigt roligt igår, men sent. Jag, Emma och Emili förade med absolut ruby red och lite vin, sen bar det av in till stan. Satt först på SoHo en stund, innan vi bestämde oss vart vi skulle.
Planerade att sikta på Hard Rock men när vi kom upp på avenyn stod vi mest och stirrade. Såg ut att vara minst en timmes kö till varenda ställe. Tog en taxi till Sticky istället, där kön inte var så hemsk. Men fullt med folk var det, och gud vad många snygga killar det var.

Efter tre försökte vi oss på avenyn igen men det var fortfarande grova köer, så vi åkte hem med en galen taxichaufför. Tog taxi ifrån Bryggeriet och var hemma på fem minuter, helt galet.

Idag är jag helt ledig från häst och lektioner och det passar väldigt bra. Sitter i soffan och softar, Emili sitter med sin korsordstidning och kliar sig i pannan.

RSS 2.0