I'm defrosting at the moment.

Nu har jag tinat upp lite, har tagit en varm dusch för att komma tillbaka till min vanliga kroppstempratur igen.
Idag så har jag och Lotta gått ut tillsammans med Robban på en två timmars promenad, gick Tråkärrslättslingan och det var jättemysigt. Nu har vi fått lite gjort lite horsemanship på vägen och haft en trevlig pratstund. Det var dock mest Lotta och jag som pratade, Robban är ganska tystlåten.
Blev redigt varm efter promenaden och så lägger man på lite kyla på det, då går det banne mig in i märgen. Var tvungen att ta en lång varm dusch och nu är jag väl kanske uppe på 34 grader så snart så känner jag mig nog mänsklig igen.

Eftersom att jag nu ska gå tillbaka till ruta ett med tokhästen och tillämpa lite mer former utav horsemanship så tänkte jag förklara lite lätt vad det innebär. Horsemanship innebär att man från marken jobbar med hästen för att stärka band mellan människa och häst. Man tillämpar den kunskapen man har för att förstå hästens naturliga beteenden och signalsystem. Horsemanship är grunden till allt. Det finns inget som är viktigare än att ha en stark tillit och respekt för varandra och när man arbetar så stora djur gäller det att det skaffa sig den respekten tidigt.
Jag och Robban funkade bra ihop i början, han hade respekt för mig och vice versa, nu har vi båda tappat den respekten. Framför allt har han tappat respekten för mig och därför börjar vi om på ruta ett.
Jag ska nu endast stå på marken och tillsammans med lilla Bobby Brown och Lottas hjälp så ska vi nog bli ett riktigt team igen Robban och jag :-)


image80
Lilla Bobby Brown och jag

Kommentarer
Postat av: Sus i dus

Har du tagit bort statistiken? Den är alltid kul att se! Det börjar bli jätte fint!

/Sus

2007-12-30 @ 21:53:59
URL: http://sus68.blogg.se/
Postat av: Sus i dus

Du kan fixa in hur många du har haft, och sedan är det röda i statistiken endast antal sidvisningar dvs hur många sidor folk klickar inne på bloggen och de blåa unika beök är alltså unika per dator/dag oavsett hur många ggr man går in per dag, och det skiljer endast 3 st besök
på min och då visar den jag lagt in själv faktiskt för lite!

Så prova igen du!
=)
/Sus

2007-12-30 @ 23:04:10
URL: http://sus68.blogg.se/
Postat av: Sus i dus

Jo du ändrar inne på http://susnet.se/tjanster/
du ändrar innan, dvs du ställer in antalet besökare totalt, för det är ju endast den som du kan ändra de andra visar ju endast from du lägger upp den!
Men ställ in det och sedan kopiera koden!

Kolla det! Det står där också hur du ska göra!

Ha det gött & sussa sött!
/Sus

2007-12-30 @ 23:20:33
URL: http://sus68.blogg.se/
Postat av: Camilla

Tack så mycket! Gott Nytt År själv :-)

Agility låter kul det med, tror att det skulle passa min lille vän, men man kan ju inte hinna med allt...Lycka till med hästen, grymt fin är han *avis* kram!

2007-12-30 @ 23:23:56
URL: http://camillasrum.blogg.se
Postat av: Mickan

Trevligt att lära sig lite om horsemanschip. :)
Kram och gott nytt år!

2007-12-30 @ 23:52:33
URL: http://angel-like.com
Postat av: Camilla

Kikar in och önskar dig ett gott slut på 2007 och ett gott nytt 2008!
Hoppas att det går bra med vovven i kväll!
Kramar!

2007-12-31 @ 17:34:56
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Pialotta

Så du är oxså en hästtjej.. min dotter och mitt barnbarn oxså.. De har en häst som Sanna rider var dag.. hoppar o tränar. Så jag hör lite hästsnack ganska så ofta än om jag inte kan det minsta om det själv. Sanna har rifit sedan hon var ett litet charmtroll på 4 år så där fast då var det mest med en ledare vid sin sida:-)
Kul med intresse, idag är hon 14 år och mitt i den där tonåren .. annat oxså som hägrar, men hästen Victor är i centrum hela tiden..
Kram på dig o ha de gott

2008-01-12 @ 19:02:34
URL: http://kafferasten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0