Kanske blir det en familj på fyra?

Satt och skrev ett långt inlägg igår kväll, trycker på publicera och sen inget mer. Allt försvinner. Tekniken är verkligen sanslöst bra när den funkar men oerhört fruktansvärt när den inte fungerar.

Har en hel del träningvärk efter i söndags. Kom till stallet vid tolv och tog en härlig skogstur med Stella, sen så kom hovslagaren och skodde Robban medans jag hjälpte Viktoria och Miracel med dressyren.
När Robban var färdig var det hoppdags! Anna hjälpte oss under hela passet. Hon är verkligen en liten expert trots sin ringa ålder. Var bra att få hjälp och Robban var jätteduktig.
Han är sju år gammal, i dressyren känns det att han har kommit en bra bit på väg men i hoppningen så ligger han långt efter, då Lotta inte hoppar alls. Han ligger väl på samma utbildning som en fyraåring, och det känns verkligen i sprången. Unghästshopp helt enkelt. Han hoppar femtio centimeter, minst, mer än han behöver. Stora, långa och höga språng men ändå väldigt bekväma. Hoppade lite diagonaler, försökte få honom att landa i rätt galopp. Det gick sådär, haha, men vi gjorde mååånga galoppombyten i stället. Inte meningen visserligen, men det gick :-)
Några språng blev lite sådär då jag gärna vill ha kontrollen, bestämma när han ska hoppa av. Han håller inte med utan anser att han har full koll och plöjer på. Då blir det inte riktigt så bra som vi tänkt oss. Trots att inhoppet kan bli katastrof så löser han upp det till nästa hindret i kombinationen. Några tillfällen fick jag dock lyyyfta över honom för att vi skulle klara oss.
Han var jättefin, gick bra i form under hela passet också. Brallade dock till ut av bara helvete då det dyker upp en hjullastare bakom ett hörn. Trodde nästan att han skulle skicka av mig, men icke sa nicke. Elin sitter kvar.

När jag stressat klart i stallet så drog jag till nästa stall och började med att ha en dressyrlektion för Jenny. Både ryttare och Fantasy var trötta redan innan lektionen så vi tog det väldigt lugn. De fick rida ruter ess, mkt skritt en del trav och lite skänkelvikningar. Fantasy svarade bra på övningen och det räckte till för att Jenny skulle bli ännu tröttare. Hon hade haft en hemsk bandyträning precis innan lektionen.
Sen var det Ellens tur, och det var hennes tur att hoppa den här gången. Byggde upp lite hinder och Fantasy skötte sig bra den här gången och Ellen har verkligen tuffat till sig. Nu var det hon som bad mig att höja och det gjorde jag med glädje. Hon hoppar ponnyn jättefint och det är kul att se dom hoppa tillsammans.
Fast sista rundan så hade nog Fantasy fått nog, hon vek av inför ett lite högre räcke och Ellen försökte igen, vek av en gång till. Ställde mig då bredvid hindret, men ajaj, då blev det en riktig meganit istället. Ellen gled av i slow-motion över hindret men slog sig som tur var inte. Hon hoppade glatt upp igen, red mot hindret ännu en gång och kom över med bravur. Var jätteroligt att se.

Igår kväll så var Emili här en stund, tittade igenom IKEA katalogen o gick igenom våra listor inför flytten. Känns bra att planera så här tidigt inför det mesta.
Sen gjorde vi inte så mycket mer, pratade och slappade. Kom fram till att vi dock har lite nya planer, eller snarare Emili har. Hon funderar på att köpa sig en liten kissekatt. Hade verkligen varit så roligt med tillökning i familjen :-)

Idag har Lisa lämnat Sverige och sitter nu på ett flyg till US & A. Helt konstigt vad tomt det kommer bli utan henne. Man har vant sig vid att ha henne här.

image15
En halv gnagar-elin och en hel terrorist-lisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0