Ett steg i rätt riktning.

Jag har bestämt mig för att inhandla mig en stegräknare och köra igång ordentligt. Har suttit och tittat på nätet efter en schyst räknare men hittar ingen som verkar bra. Antingen är dom vråldyra, för billiga (tio spänn liksom!) eller så är det hundra olika funktioner som bergis krånglar till det för en oteknisk brud som jag. Vill bara ha något enkelt, en liten maskin som räknar mina steg och inget mer. Inget krångel... Men det verkar ju vara för svårt att hitta.
Det värsta är ju att jag blir så otålig, Jag vill ha räknaren nu! Har jag bestämt mig för något vill jag inte vänta med att börja. Vill ha den nuuuu ! Men men, får väl vänta tills jag köpt en antar jag :-)

Nu har jag faktiskt hittat en som verkar bra på www.stegraknare.se och har redan beställt och betalat den, lär väl inte ha sån tur att den kommer nu i veckan men måndag kanske? :-) Hoppas hoppas :-)

image131

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en bra dag:)

2008-02-20 @ 09:07:16
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Sus i dus en desperat lyxhustru!

Ja jag har en SILVA Pedometer Plus! Kanonbra faktiskt! Sedan kan du räkna ut ditt steg i cm på www.stegraknaren.se där finns en omvandlare för det!

Kanske du ska vara med på stegracet vi har på http://www.promenix.se/ sök efter tävlingar och angels stegrace

Kram Sus

2008-02-20 @ 14:53:10
URL: http://sus68.blogg.se
Postat av: Camilla

Kul! Jag har också varit lite sugen på en sån faktiskt. Du får berätta sedan om den fungerar och om det gör så att du rör på dig mera.
Kram!

2008-02-20 @ 17:39:44
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0