Åh vilken helg.

Det var inte så dumt som jag trodde att åka iväg ensam på tävling. Jag och Stella kom dit lagom till att agility medium skulle börja och vi träffade en hel del härliga människor.
Fredrik och Camilla kom lagom till att se våran första runda, som var agility. Det gick bra, väldigt bra faktiskt. Slutade faktiskt med att vi vann klassen :-) Det är våran första vinst och det känns jätteroligt. Banan var lagom svår och det spelar ingen roll att det inte blir någon pinne, jag kunde inte vara nöjdare.

Inför andra klassen så blev Stella störd av något och blev lite nere. Fick kämpa lite för att få igång henne i starten på hoppbanan, men det blev bättre. Dock så var inte koncentrationen på topp, Stella hoppade faktiskt ut ur slalomen, för första gången på typ ett halvår. Slalom är verkligen det som har suttit perfekt den här sommaren, och efter vi tagit igenom oss den lite trixiga hoppkombinationen så blev linjen inte så bra, Stella sprang förbi däcket och hoppade sen igenom ramen åt fel håll, där var vi med andra ord diskade. Men hon hade roligt under loppet! Det gjorde verkligen ingenting att få en disk på det viset, speciellt inte när hon varit så nere innan loppet, så det blev en till vinst i sig att ha roligt :D

Här har vi vårat vinnarlopp :-)



Kommentarer
Postat av: Camilla

GRATTIS! Det ser verkligen roligt ut, vilken underbar hund du har :) Jätteduktig!

2008-09-29 @ 21:08:27
URL: http://camillasrum.blogspot.com
Postat av: Carro

OOOOOH så fint! Grattis grattis! =D

2008-09-30 @ 13:10:45
URL: http://lillmulan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0